8 Comments

 1. Sandi Christensen

  Tak for en utrolig god opskrift. Det er første og bestemt ikke sidste gang jeg bruger Sorghum mel. Bollerne bliver jo seje, og som sen alder glutenfri, savner jeg det knas disse boller giver.
  Venlig hilsen
  Sandi

  • Hej Rikke

   Hvis du kommer revne gulerødder i dejen tænker jeg at du også skal tilsætte lidt ekstra mel, så dejen ikke bliver for fugtig. Og ja du kan altid komme kerner i.

   kh
   Dorthe

 2. Georg Adamsen

  Hej
  Jeg har ledt efter opskrifter på glutenfri osteboller, men fandt ikke lige nogen jeg kunne bruge i situationen, mest fordi jeg manglede nogle ingredienser.
  Men så søgte jeg efter sorghumboller og fandt din opskrift. Mange tak ‒ den var lige til at gå til.
  Jeg fulgte den næsten, men formede bollerne med det samme og lod dem hæve under hæveklæde i 2 timer. Havde jeg haft tid, kunne de godt have hævet lidt mere.
  For at få osteboller ud af dejen, tilføjede jeg 60 g revet parmesan i dejen lidt efter lidt sammen med blandingen af de tørre ingredienser. Jeg dryssede revet Mozzarella på bollerne de sidste 5‒6 minutter de bagte.
  Disse sorghumboller med ost eller osteboller med sorghum faldt i god jord hos de gæster der har cøliaki. Så det er ikke sidste gang jeg bager dem.
  Tak for inspirationen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *