Kurser i Karlas Køkken

Drømmer du om at lave lækre greenies, skøn glutenfri bagning,  eller vil du inspireres til at få flere grønsager på tallerkenen? Hvis ja, så vil du helt sikkert blive inspireret i Karlas køkken.

Måske har du været hos en behandler og fået en kostplan,  men du er aldrig rigtig kommet i mål ift. den praktiske implementering. Hvis dette er tilfældet kan jeg også hjælpe dig i gang, så din nye livsstil kommer til at fungere i din hverdag.

Uanset dine ønsker vil det foregår i mit køkken, det tager ca 3 timer og der er kun en deltager, nemlig dig.

Du vil få fingrene i maden, blive inspireret og få smagt på og afprøvet forskellige nye råvarer. Det er min erfaring at ny inspiration hænger bedre ved, når vi først har duftet, smagt og mærket på maden.

Kontakt mig gerne via mail dortheknudsen@msn.com,  hvis du vil vide mere, eller  vil lave en aftale om et tidspunkt der passer dig.

Skriv gerne i mailen hvad du vil inspireres til, så planlægger jeg dagen efter dine ønsker.

Prisen er 900,00 kr. som dækker undervisning i mindst 3 timer samt råvarer.

Medbring forklæde og glas med låg i forskellige størrelser, så du kan få smagsprøver med hjem.

salatfad grillede auberginer mayo kål cashew ruccola radiser

 

Karlas Køkken er opkaldt efter ældste arving, som hedder Ditte Karla. Da hun var mindre, ønskede hun, at vi skulle lave et spisested som skulle opkaldes efter hende. Indtil videre er det ikke blevet til et spisested, men det er blevet vigtigt for mig at dele mine praktiske erfaringer, viden og kærlighed til madlavning videre til andre, der også holder af god hverdagsmad.