Kurser i Karlas Køkken

Få inspiration til en hverdag med lækre måltider af rene råvarer.

Uanset om du har lyst til at lære mere om at juice, hvordan du lever glutenfrit, lave sunde søde sager, eller du vil inspireres til at få flere grønsager på tallerkenen, så kan du blive inspireret i Karlas køkken.

Det foregår i mit køkken, tager 3 – 4 timer, og jeg har plads til max 2 deltagere pr. gang. Tidspunkt efter aftale. Du kan komme alene eller melde dig til sammen med en ven, veninde, din mor, far eller måske kæreste…… helt sikkert er det, at vi får nogle hyggelige og inspirerende timer sammen, hvor alle har fingrene i maden og der bliver snakket om, smagt på og afprøvet forskellige råvarer.

Tilmelding foregår ved at sende en mail til mig på: dortheknudsen@msn.com. Skriv i mailen hvad I gerne vil inspireres til, så planlægger jeg dagen efter jeres ønsker.

Prisen er 900,00 kr. som dækker undervisning af max 2 personer i 3 – 4 timer samt råvarer.  Beløbet forudbetales til min konto i Sydbank  reg 7110 kto. 1111391 senest 8 dage før vores aftale.

Medbring forklæde og glas med låg, så I kan få smagsprøver med hjem.

salatfad grillede auberginer mayo kål cashew ruccola radiser

 

Karlas Køkken er opkaldt efter ældste arving, som hedder Ditte Karla. Da hun var mindre, ønskede hun, at vi skulle lave et spisested som skulle opkaldes efter hende. Indtil videre er det ikke blevet til et spisested, men det er blevet vigtigt for mig at give mine erfaringer, viden og kærlighed til madlavning videre til andre, der også holder af god hverdagsmad.