Rasul

Få fyldigt og blødt hår med Rasul ….det gør også huden blød og lækker

Jeg forsøger at leve så rent og kemi frit som muligt i min hverdag. Er derfor vældig nysgerrig efter at finde helt rene produkter til bl.a. hud og hårpleje, og det er i min søgen efter naturlige ingredienser, jeg er stødt på Rasul.

Rasul er ler, og det er et 100 procent naturligt produkt, som både renser og plejer huden og håret samtidig med det gør huden blød og håret fyldigt og blødt.

Jeg er korthåret og har altid haft en meget fint, tyndt hår. Når jeg bruger Rasul,  fylder håret mere og det er nemmere at få frisuren til at holde, også uden at bruge diverse hårprodukter til styling.

Jeg har købt Rasul flager i min lokale helsekost, men du kan også købe dem her: http://www.helsam.dk/personlig-pleje/kroppen/body-shampoo/rasul-mineralsaebe-macurth?id=17399 Flagerne har jeg sat i blød i et lille glas og hældt lidt vand over til flagerne er blevet opløst. Det tager ca. 2 – 3 minutter. Derefter rører jeg grundigt rundt med en lille grydeske i træ og tilsætter mere vand til en passende konsistens. Jeg syntes det er nemmest at bruge som shampoo og  sæbe når det har konsistens som en tyk creme. Jeg rører Rasul til 3 – 4 dage af gangen.

Rasul fås som både pulver og flager og da Rasul har et højt indhold af mineraler er det vigtigt at det ikke kommer i kontakt med metal, når det røres op og når det opbevares.

Glaskrukken har vi stående på badeværelset og bruger det nøjagtigt som var det shampoo eller flydende body-shampoo.

rasul flager rasul opblødt