Ingefær bobler 3 – 4 glas
Når solen skinner er det altid skønt at få et dejligt koldt “Glas med smag”, der gerne må bide lidt. Sådan er ingefær-bobler…
Jeg har ladet mig inspirere at Caroline Fibæks Ginger Aid, men har justeret lidt i mængder og sødning
Frisk ingefær ca 35 gram
saften af 1 citron
6 dl. meget koldt vand
1 stor spsk. Sukrin – gold (kan erstattes med rørsukker)
Evt. 2 dl. danskvand
Isterninger (kan erstattes med frosne jordbær)
Blend skrællet ingefær med vand og det du ønsker at søde med. Jeg bruger stavblender, fordi det er nemt.
Si saften op i 3 – 4 glas. Fyld op med isterninger og danskvand. Smag hvor stærk du ønsker drikken.
Hvis du ikke har isterninger, kan du bruge frosne jordbær. Så bliver drikken en smule lyserød og tager lidt jordbær smag.