Foodprepperklubben med en rigtig god rabat

Bundløs laksetærte

Her kan I se hvordan en opskrift fra foodprepperklubben ser ud i mit køkken. Det er en bundløs laksetærte med spinat, som jeg aldrig selv ville have fundet på, hele familien var også begejstret.

For et stykke tid siden spurgte jeg, hvad jeres største udfordringer var ift. at få en hverdag fyldt med sunde måltider. Det kom der en masse gode svar ud af og flere af jer nævnte at det især var inspiration og planlægning det kneb med.

Jeg har derfor allieret mig foodprepperklubben som jeg selv er medlem af. Malene fra foodprepperklubben har lavet et rigtigt godt tilbud til alle Sund sans følgere. Find det senere i denne tekst.

Foodprepperklubben går ud på at man hver fredag morgen modtager en mail med adgang til en madplan med opskrifter på 4 varme måltider, ugens snack og ugens søndagsret. Men du får mere end det. Du får også en indkøbsliste til hele ugen og en prep plan.

Hvis du følger prep planen, kan du på forhånd gøre de råvarer klar som indgår i ugens opskrifter. Dvs. at hvis du bruger 2 – 3 timer ifm. week-enden på indkøb og forberedelse, er der nem mad mandag, tirsdag, onsdag og torsdag…. DET er da smart, især hvis tiden er knap i hverdagen. I vores familie har vi valgt at købe ind i week-enden, men vi prepper ikke til ugens måltider, fordi vi har god tid sidst på dagen. Men jeg ved, det vil hjælpe jer der er sent hjemme til en nemmere hverdag.

Vi har brugt foodprepperklubben siden maj måned, og selv om jeg er vild med at lave mad, nyder jeg at der pt er en anden, der har besluttet hvad vi skal spise i 4 ud af ugens 7 dage. Men det allervigtigste er at jeg får ny inspiration. For selvom jeg blogger om mad, bruger jeg også  de samme 10 retter, smage og krydderier …  igen og igen.

Der er selvfølgelig uger hvor jeg bare downloader ugens plan og så vender tilbage til den, når det igen passer ind i vores liv.

Når vi følger foodprepperklubbens madplaner er vores madlavning mere enkel end den plejer at være, da mange af opskrifterne tilberedes i ovn. Det betyder at når vi sætter os sammen for at spise, er køkkenet ryddet og der er minimal opvask efter måltidet. Det er da win win.

Opskrifterne indeholder mange grønsager, tager maks 30 – 45 minutter at tilberede, også for min mand som ellers ikke er fan af ukendte opskrifter.

Hver uge er der tips og råd til den pågældende uge, så ugens madplan kan også bruges hvis du spiser low carb eller palæo, eller hvis du ikke tåler æg, nødder eller natskygge. Der er tænkt på alt.

Hver måned er der en ekstra bonus uge, det kan fx være en uge med en kvik plan eller en uge hvor råvarerne er billigere.

Malene som har udviklet foodprepperklubben har også lagt en masse små videoer op i online medlemsområdet, hvor du fx kan se 5 tip til squash pasta.

Thumbs up til Malene Dollerup for at udtænke madplaner, indkøbslister og foodprepper oversigt til en uge af gangen. Det kører bare, det er nemt, maden smager godt, opskrifterne er alsidige og  loadet med grønsager … og fik jeg sagt at opskrifterne overvejende er uden gluten og mælk …?

Så jeg er kæmpe fan og har spurgt om Malene har lyst til at give jer et godt tilbud, og det har hun sagt ja til.

Sund sans kan derfor tilbyde at hvis du tilmelder dig foodprepperklubben via dette link:

http://overskudslivet.dk/foodprepperklubben_sundsans/

vil din første måned kun koste 29 kr. og de efterfølgende måneder får du for 99 kr. Prisen er normalt 129 kr. pr måned. Dvs. at du sparer 30 kr. hver eneste måned, hvis du tilmelder dig via linket.

… og dette her er ikke et sponsoreret indlæg … det er bare ren begejstring.

Her kan du se hvad nogle af jer svarede da jeg spurgte hvilke udfordringer I har for at få sunde hverdagsmåltider: 

“Planlægning!! Og inspiration. Med tre børn og to fuldtidsjob er der fart på. Vi handler en gang om ugen efter madplaner, men vi har jo en tendens til at gå efter det samme. Det skal være let og hurtigt – og sundt! ??”

“Åh, tror det handler om planlægning.. når jeg ikke har fået planlagt hvad vi skal spise, ender det altid med gamle kendinge, og det er ikke altid med super meget grønt. Jeg ville ELSKE en slags ugeplan, med f.eks mad til 4 dage, som man så kan købe ind efter. Må tilbage på sporet med at handle om Søndagen til hele ugen??”

Kotelet med salat og mandler

Kalve kotelet med salat og mandler, som var én af de første opskrifter, der virkelig gjorde mig fan af foodprepperklubben

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *