Mangler du inspiration til at komme i morgenmads himlen, så kommer den lige her – æg med æg på.
Når æggene, som stadig har bløde æggeblommer, bliver lagt sammen om gedeost der smelter let og et par lækre skiver roastbeef, er det lige så englene synger …. med harpespil, siddende på en lyseblå sky, med et saligt smil. Prøv det.
Til en person skal du bruge:
- 1 tsk. smør
- et drys gurkemeje
- et drys rosmarin
- 2 æg
- 1 – 2 skiver gedeost
- 2 – 3 skiver steg eller roastbeef
Smelt smørret i en pande og svits gurkemeje og rosmarin let. Slå to æg ud på panden og lad dem stivne let ved svag varme. Når de er lige nøjagtigt stivnet i hviden, og blommen stadig er flydende, vendes de forsigtigt om.
Læg nu gedeost og roastbeef på det ene æg og læg det andet æg ovnen på. Lad osten smelte en smule, det tager ca et minuts tid og løft så det hele forsigtigt over på en tallerken. Spis med det samme.
Drik en friskpresset grønsagsjuice til.
Mums….. det er morgenmad for guder og gudinder.